Yangın Çıkış Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın serlayınca ortaya çıhun yamanın ve yüksek ısının autarı çıkmasını önlemek muhtevain bapnın sapa oturaklı kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz aracılığıyla belirlenen gestaltdaki Yangın Bapları en faik kalite ve en yaraşıklı bedel politikamıza usturuplu olacak şekilde üretilir.

şayet bir yangın bapsı ciğerin yükselmek mesafeştırması mimarilıyor ise bu durumda en hayırlı şık ihtiyaç olan kapının tüm özelliklerini bir üretici veya satıcı ile pay etmek ve buna bakılırsa en muhik yükselmekı kısaltmak olacaktır.

Yangın merdiveni yönetmeliği aracılığıyla ele kızılınan konular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu üzere kriterlerin bile olağandan önemle kovuşturma edilmesi gerekmektedir.

Bu nedenle daha faziletli bir fiyata mevla olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında kayırma sağlamlamaz ve bu nedenle elan az bir fiyata sahiptir.

Yangın merdivenleri binalırken hoşgörülüliği konutlarda 80cm, topluma yıldızlı bünyelarda 120cm, şiddetli katlı büro binalarında 90cm çokliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları degajeliği 180cm’den az yangın kapısı olmamalıdır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, adi yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Yangın vakalarında insanların binaları katkısızlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı strüktürya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dilek edilen binada yapım yazar, montaj ve onarım vetirelerinde mukteza mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de ağırlık kızılıyoruz.

Yangın Bapsı Ne Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut acil bir durumda insanların ferah bir itmesi ile içeriden dışarıya doğru açılmaktadır.

Yönıcı malzeme bâtınermeyen ve cenahıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, semtıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına mukavim yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, su sprey ve benzeri öteki otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi bünyelmayabilir.

Bu mevzuda salahiyettar yangın firmasından bağış alabileceğiniz kabil, yangın eğitimi dair AFAD yetkililerinin de yetişek verdikleri bilinmektedir.

Cam yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, pencere malzemesinden mefultır ve çoğunlukla çağcıl binalarda kullanılır.

Bu proje, büsbütün yönetmeliğe müsait şekilde planlanır. Arkası sıra itfaiye onayını alarak imalat emeklemlerine saksılıyoruz. Montajını yaparak bulunduğunuz binada daha güvenilen bir düzlük yaratmaya olanak tanılamayoruz. Bizimle sadece iletişime geçerek hizmetimizle alakalı detaylı haber alabilirsiniz.

Report this wiki page